Un cal care se plimba prin oraș acum câteva zile a pus pe jar polițiștii locali din Tg-Jiu. Aceștia au fost anunțați că pe raza localității există un cal care se plimbă nestingherit printre blocuri, fără a fi supravegheat. Calul a fost ridicat iar proprietara amendată. Numai că la doar câteva ore de la revendicarea animalului același cal se plimba din nou pe străzile din oraș. Polițiștii au amendat iar proprietara.

”Polițiștii locali din domeniul ordinii și liniștii publice au acționat pentru identificarea și sancționarea proprietarului care a lăsat în libertate ori fără supraveghere cabalina care prezenta pericol pe străzile din municipiul Târgu Jiu.

”Aceștia au sesizat serviciul specializat pentru ridicarea unui animal lăsat fără supraveghere în data de 05.03.2019. Proprietara, o femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul Târgu Jiu, și-a revendicat calul în data de 13.03.2019, moment în care polițiștii locali, au constatat contravenţia şi au aplicat o sancțiune în valoare de 100 lei, conform art. 2, pct. 17 din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Câteva ore mai târziu, pe data de 13.03.2019, aceeași cabalină a fost observată din nou pe străzile orașului de către polițiștii locali, aflați în serviciu de patrulare, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Agenții constatatori au sesizat serviciul specializat pentru ridicarea animalului nesupravegheat, au constatat contravenţia şi au aplicat o altă sancţiune contravențională.

Persoana în cauză a fost sancționată conform art. 2, pct. 17 din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, cu 100 lei” a transmis purtătorul de cuvânt al instituției, Alexandra Petrița.

Sursa aici

Articolul Proprietara unui cal, amendată de două ori în aceeași zi. Vezi de ce! apare prima dată în Stiri Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here