Bărbatul care şi-a căsăpit rivalul cu toporul, arestat preventiv 30 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 Maximilian Gânju

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au cerut încă de la mijlocul săptămânii trecute arestarea individului. Judecătorii au amânat dosarul pentru că acesta nu putea fi prezent în sala de judecată.
Cristişor Pavel (foto), de 33 de ani, din Vulcan, este acuzat de tentativă de omor şi a fost reţinut de poliţişti în baza unei ordonanţe a procurorilor, ca mai apoi să fie cerută arestarea sa preventivă. Judecătorii Tribunalului Hunedoara n-au putut judeca solicitarea în condiţiile în care individul se afla internat sub pază armată în Spitalul de Urgenţă Petroşani. Astfel, magistraţii au amânat cauza pentru data de 30 iunie 2019, când exista posibilitatea ca Pavel să fie externat din Spitalul de Urgenţă Petroşani. Ieri, judecătorii au emis mandatul de arestare, chiar dacă suspectul a cerut prin intermediul avocatului său să fie luată măsura preventivă a arestului la domiciliu. Soluţia Tribunalului Hunedoara poate fi contestată de individ.
Procurorii spun că Pavel a avut o altercaţie la un botez cu victima, un tânăr de 31 de ani, din Vulcan. După petrecere, s-a dus la locuinţa rivalului cu un topor şi l-a ameninţat. Victima l-a chemat pentru a tranşa disputa în faţa unui magazin din Vulcan, iar Cristişor Pavel a venit înarmat cu toporul, a coborât din maşina sa şi l-a lovit pe tânăr cu toporul în cap de mai multe ori, lăsându-l pe caldarâm inconştient. A urcat apoi în autoturismul său şi a fugit spre Petroşani, însă, la Aninoasa, a intrat pe contrasens, lovind frontal o maşină care circula regulamentar. În urma coliziunii, femeia aflată la volanul maşinii care circula regulamentar a fost grav rănită, fiind rănit şi Cristişor Pavel, cei doi fiind transportaţi la spitalul din Petroşani.

Publica in:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
  • Listare

Loading…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here