Aproape 400 de premii pentru clienții Shopping City Deva in Actualitate / Timp Liber | de Monalise Hihn | 12 decembrie 2019 Marele premiu – un voucher în valoare de 550 de lei, premii săptămânale de până la 200 de lei, Cadouri inedite la târgul de Crăciun din incinta mall-ului

Spiridușii lui Moș Crăciun au pornit deja în căutarea cadourilor perfecte, iar Shopping City Deva le vine în ajutor. În luna decembrie, centrul comercial a pregătit 357 de premii pentru clienții săi, alături de un program special cu iz de sărbători. Între 13 și 24 decembrie, spiridușii vor împacheta gratuit toate cadourile pentru cei dragi.

Spectacol de teatru

Duminică, 15 decembrie, începând cu ora 16:00, cei mici sunt invitați la spectacolul Cipi și Moș Crăciun, unde vor descoperi frumoasa poveste a Crăciunului.

Tombolă cu premii speciale

În perioada 9-22 decembrie, bonurile de cumpărături în valoare de minimum 150 de lei se pot transforma în premii, dacă sunt prezentate la Info Desk în ziua în care au fost emise. Premiul cel mare, un voucher de 550 de lei, va fi oferit la finalul campaniei, iar săptămânal clienții pot câștiga unul dintre cele 35 de carduri cadou în valoare de 30 de lei, unul dintre cei 140 de ursuleți Smiki sau unul dintre cele trei carduri cadou în valoare de 200 de lei.

Cadouri inedite la târgul de Crăciun

Cei care sunt în căutarea cadoului ideal se pot inspira la târgul de Crăciun organizat în incinta Shopping City Deva. Aici, în perioada 19-24 decembrie, meșterii iscusiți le vor pune la dispoziție vizitatorilor centrului comercial cadouri deosebite, precum bijuterii și accesorii de iarnă, dulciuri și produse apicole, tablouri realizate manual, dulciuri și produse apicole.

Mai multe detalii sunt disponibile atât pe site-ul Shopping City Deva, cât și pe pagina de Facebook.

Sursa: Shopping City Deva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here